Een lijn van modulaire en aanpasbare sofa's

Een oneindig aantal mogelijkheden

Stoel, chaise longue, ligstoel: uw klant stelt zijn eigen model samen naargelang zijn of haar wensen.

Zoek dan de stof van uw dromen uit ons ruime assortiment, waaronder enkele met het High Performance label, speciaal ontworpen om de stress van het dagelijkse leven te weerstaan.

Welk type bank u ook zoekt, uw klant zal in ons assortiment het model vinden dat aan zijn wensen en aan zijn interieur is aangepast. 

Voor alle verlangens

Ontdek op onze website of in onze showroom alle modellen en hun configurates, van de meeste klassieke tot de meest design.

Ontspan in je leunstoel

Breng een vleugje vernieuwing in uw woon- of slaapkamer met ons assortiment fauteuils. Draaibare, houten of metalen poten, rechte of schuine rug, ontdek een gamma aangepast aan alle interieurs en aanpasbaar met een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen.

Weet je iest van low dining ?

Deze trend uit het buitenland veroverde eerst onze terrassen en dringt nu door tot onze woon- en eetkamers. Een concept dat gericht is op functionaliteit en gezelligheid tijdens uw maaltijden, met de nadruk op comfort.

Bij VANO bieden we een breed scala aan kleine stoelen met comfortabele zittingen en ontwerpen aangepast aan veel verschillende stijlen van decoratie.

Alle modellen zijn te bezichtigen in onze showroom !

Test het comfort, raak de materialen aan, stel u de assemblages voor die bij u passen. Laten we de specifieke eisen van uw klanten en de ruimte waarover zij beschikken bespreken: onze teams zullen de juiste oplossingen vinden.