De perfecte mix tussen gezelligheid en comfort

Traditioneel stijgt een eettafel tot een hoogte van 75 cm. We ontmoeten elkaar daar om een ​​maaltijd te delen voordat we dit moment van ontspanning voortzetten in een andere kamer, vaak comfortabeler.

Met de "low dining" -trend combineert u functionaliteit en het plezier van delen. De "low" in het Engels verwijst zowel naar de tafel, die een hoogte van 68 cm heeft, als naar de stoelen die niet meer dan 46 cm zithoogte hebben. U zit dus comfortabel en geniet van uw maaltijd met familie of vrienden in een sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning. Als de maaltijd klaar is, hoeft u, gezien het comfort van uw stoel, niet meer naar de woonkamer of een andere kamer om te ontspannen. U begint uw spijsvertering en zet uw gesprekken voort zonder te hoeven bewegen.

Hoe past u deze trend thuis toe?

De low dining trend vind je zowel in een eetkamer als in een woonkamer of zelfs in de tuin met onze outdoorstoffen speciaal ontworpen voor buitengebruik. Bij VANO bieden we een breed scala aan kleine stoelen met comfortabele stoelen en ontwerpen die zijn aangepast aan meerdere stijlen van decoratie

Geef een vleugje vrouwelijkheid door stoelen te kiezen met ronde vormen in een variatie aan vitaminekleuren met een prachtig boeket rozen om de tafel te verfraaien. Durf een vleugje waanzin met een combinatie van stoelen in kleuren uit een palet van gevarieerde tinten. Een vleugje originaliteit voor een uitnodigende en lichte tafel die uniek is in zijn soort

YORK is een kleine stoel met schuine poten en een ronde vorm die uw tafel veel comfort geeft.

Voor degenen die van soberheid en elegantie houden, kiest u modernere stoelen in donkere tinten. PORTLAND ziet er vierkant uit met een rechte rugleuning en hoge armleuningen. Zijn zwarte poten en vierkante vorm geven hem een compacte en robuuste uitstraling. Een model waar je prettig in zit en zich uitstekend leent als eettafelstoel.

 

Low dining voor een unieke woonstijl!

Durf naar “low dining” dat zich aanpast aan alle stijlen, van klassiek tot zeer modern. Verschillende kleuren, verschillende modellen kunnen gemakkelijk worden gemengd voor een unieke harmonie. Ontdek onze verschillende modellen kleine eet- en woonkamerstoelen en garneer ze met stoffen voor een vleugje originaliteit en uniek comfort!

Ontdek onze collectie