Een glas dat omvalt, een aperitief dat sporen nalaat ... Banken, stoelen en fauteuils worden zwaar op de proef gesteld wanneer ze deel uitmaken van uw interieur. Bij VANO Home Interiors bieden we u een breed gamma van behandelde stoffen Easy Care, een “antivlekbehandeling” voor onderhoudsgemak.

Hoe wordt een stof behandeld bij easy care??

Met de EASY CARE-behandeling wordt een hoogwaardig zeer bestendig textiel verkregen. Dankzij een speciale afwerking op basis van nanodeeltjes zijn de geweven stoffen EASY CARE waterafstotend, olieafstotend, vuilafstotend en zeer slijtvast. Aan het oppervlak vormen de nanodeeltjes een dunne beschermende laag. Water-, vuil- en oliemoleculen rollen van het oppervlak dat door deze nanodeeltjes wordt gevormd en hechten zich niet aan de stof. Door reiniging met water en milde zeep kunnen bijna alle huishoudelijke vlekken op basis van olie of water worden verwijderd (olijfolie, rode wijn, koffie, thee, melk, fruitsap, confituur, enz.).

Onze onderhoudstips

Verwijder eerst onmiddellijk het grootste deel van de vlek met een vochtige doek of, indien nodig, met veel lauw water. Maak de vlek vervolgens schoon met een spons, water en eventueel milde zeep. Test de wasmiddelen eerst op een kleine, onopvallende plaats. Vlekken op basis van oplosmiddelen (bijv. schoenpoets, inkt, lippenstift, nagellak) moeten worden behandeld door een professionele schoonmaker. Voor het regelmatige onderhoud van de stof kunt u de reiniging toevertrouwen aan een professional als uw bank een afneembare hoes heeft, deze is niet machinewasbaar.

Ons gamma stoffen met behandeling easy care

Bent u op zoek naar een hoogwaardige stof met een behandeling EASY CARE ? Ontdek onze verschillende stoffen, speciaal ontworpen om de levensduur van uw zitbanken en salonmeubels te verlengen dankzij het zeer eenvoudig onderhoud ervan.