De harmonieuse combinatie van « ultimate gray » en « illuminating » geel.

Het is de combinatie van een tijdloos grijs en een stralend geel die dit jaar de winnaar is. “Deze kleurassociatie geeft ons veerkracht en hoop. We moeten ons aangemoedigd en geïnspireerd voelen, dit is essentieel voor de menselijke geest ”, zegt Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van het Pantone Color Institute.

Een dergelijke keuze is geïnspireerd door alle creatieve sectoren, analyse van trends over de hele wereld, onderzoek naar nieuwe chromatische invloeden en nieuwe levensstijlen. 

Voor kenners is 'Illuminating' een helder, vrolijk geel dat levendigheid symboliseert waar 'Ultimate Gray' meer verwijst naar betrouwbaarheid en veiligheid. Alles wat je nodig hebt om 2021 goed van start te laten gaan, toch?

VANO onthult enkele decoratieve inspiratiebronnen om te ontdekken hoe u geel en grijs in uw dagelijks leven kunt toepassen..

Of het nu gaat om decoratieve objecten zoals een kussen, een sofa of aan de muren, dit grijs-gele duo wekt een wind van optimisme en kracht op. Ontdek onze decoratieve inspiratie in foto's!

Een kleine, intieme en optimistische lounge. LINEAS, een eigentijdse streep met een ikat-effect. Deze grote breedte zal uw interieur opvrolijken dankzij de tonische kleuren.

Met zijn schuine poten en ronde vorm zal BRONX contrast brengen op de meest chique en designplekken. Het grijs van de CAPRI-stof neemt de tinten van het gordijn op voor een perfecte match.

.

Illuminating geel

"Van erwtengeel tot zonnebloemgeel, zijn de tonen een krachtig tegengif tegen grijsheid. In combinatie met donkere tinten creëert het zeer grafische en ultramoderne duetten. Met kleine details trekt het de aandacht, structureert het de ruimte en licht de sfeer op. ,We houden hun energie en hun opgewektheid, die in een verkwikkende zonnebad duiken."." (Marie Claire Maidon, Ed.Massin)

Ontdek onze effen en faux-uni stoffen MYLANDOLCE,... of  met  NASCAYULARA,...

Tinten grijs

"Het grijze palet laat een oneindig aantal effecten toe terwijl het in neutrale tinten blijft die zich aanpassen aan alle tijdperken. (...) We aarzelen niet om ze te verdraaien met felle kleuren, zoals rood, helderblauw of geel, in kleine details geplaatst om hun donkere kant te doorbreken " (Marie Claire Maidon, Ed.Massin)

Voor stofferen of gordijn, high performance, een aantal grijs tinten te ontdekken!

Kies je kleur!

Ontdek al onze assortimenten meubelstoffen op onze website. Filter de kleur van uw keuze en vind complete kleurenpaletten, variërend van de lichtste tot de donkerste tinten.