De collecties VANO Home Interiors bieden een ruime keuze aan meubelstoffen met verscheidende materialen en texturen, met inspirerende tinten en exclusieve motieven.

Uitgever van hoogwaardige meubel-en gordijnstoffen en van meubelen

Onze stoffencollecties

Ontdek onze collectie hoogwaardige stoffen. Een ruime keuze kwaliteitsstoffen voor al uw projecten, stoffering van zetels, confectie van gordijnen, stores of accessoires............

Ontdek de collectie 

Sofas en zetels

Ontdek onze collectie rechte en moduleerbare sofas en zetels, naadloos passend bij de laatste hedendaagse woonstijlen. Alle modellen kunnen naar eigen smaak bekleed worden met ons gamma luxestoffen.

Sofas en zetels

Sierkussens

Geef uw interieur karakter met ons gamma eigentijdse, prachtige sierkussens, eyecatchers die uw interieur op een persoonlijke, stijlvolle manier verfraaien. ....................................................................

Ontdek het gamma

Woonsferen en inspiratie 

De collecties VANO Home Interiors staan voor passie, traditie en creativiteit, vernieuwende ontwerpen voor elk interieur. Ontdek onze woonsferen waar natuurtinten en meer gedurfde kleuren wedijveren met uitzonderlijke materialen en exclusieve motieven, voor een perfecte balans.

Wat moet je kiezen voor je raambekleding ?

Ontdek onze confectie opties voor je gordijn

Onze configurator biedt tal van mogelijkheden om onmiddellijk in enkele clics een duidelijk beeld te krijgen van de aankleding van uw ramen. Ga ervoor en bewonder de stof van uw dromen uitgevoerd volgens de verschillende confectiemogelijkheden.

Meer info

Blog en Nieuwtjes

Maak ruimte voor vernieuwing en vind inspiratie bij de laatste woontrends en decostijlen. Laat u leiden door onze adviezen en suggesties om uw decoratiestoffen optimaal te benutten.

Meer lezen

Dealers en agenten

Contacteer onze agenten in België of in het buitenland, of vind een dealer die het merk VANO verkoopt. Deze winkels en ateliers helpen u de stoffen te vinden die het best bij uw interieur passen.

Dealers vinden

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?