De behoefte om even af te haken, tot rust te komen en opnieuw aan te knopen met de natuur blijkt uit ons verlangen naar de inrichting van het buitenleven.

De moeilijke periode, die we nu al een aantal maanden doormaken, hebben onze gewoonten sterk door elkaar gehaald waardoor ons buitenleven een echte meerwaarde heeft gekregen als schuiloord. Tuin, terras en veranda worden vredevolle plaatsen om even te ontsnappen. Het wordt dus ook steeds belangrijker om deze ruimtes in te richten en in te kleden als extra leefruimtes.

Mobilier Outdoor KODO by Vincent Sheppard stof CAGLIARI  | Kussens ORIENT, AJACCIO, CAGLIARI

Zeer populair vanaf de eerste zonnestralen, zitten we graag op het terras en waarderen we de zomerse zoetheid. Dankzij hun weerstand tegen UV-stralen en vlekken, heb je de zekerheid van duurzame meubels die niet bang zullen zijn voor de bittere zon of langdurige aperitieven.

Met je voeten in het water, een boek in je hand, droom je ervan om te ontspannen bij het zwembad. Met onze stoffen geschikt voor de nautische sector brengen zeelucht en zout water de kwaliteit van onze stoffen niet in gevaar. 

VANO Coussin Berber .jpgSofa OKLAHOMA stof RIAD | Kussens BERBER en TANGER 

De outdoortrends van 2021 doen zich gevoelen. Het uur is gekomen om deze buitenruimtes met evenveel zorg en aandacht te bejegenen als het interieur van onze woning. Technische innovaties, kwaliteiten en bijzondere stoffen vormen het hart van onze topcollecties.

Wat houdt het label HIGH PERFROMANCE in?

                       logo high performance fabric black.png

Ons gamma stoffen HIGH PERFORMANCE op brede rol of geschikt voor de bekleding van stoelen en accessoires is ontworpen met evenveel zorg als onze stoffen bestemd voor uw salon binnen. Ze zijn gemaakt vertrekkend van een polyolefinegaren waardoor de stof de technische kenmerken vertoont die haar haar hoge weerstand geven (slijtagebestendig, bescherming tegen UV, bestand tegen vlekken van etenswaren, zweet, chloor en bleekwater.)

Escapade IN&OUT

De ideale buitenruimte is een ruimte waar men zich goed voelt, waar men graag wil vertoeven om zich te ontspannen en even te ontsnappen uit de dagelijkse routine. Het idee is om een klein paradijslijk hoekje te creëren om er een geschikte en cosy tuindecoratie in onder te brengen om onmiddellijk helemaal in weg te dromen. 

 Collectie FLOREANA en NAVAJO

  Kussens HANOI en AJACCIO
 Een andere trend zijn glaswanden, het salon verbonden met het terras, een open huis dat het buitenleven binnen laat met een zekere zin in modulariteit en de wens om dezelfde kussens en stoelen van binnen mee naar buiten te nemen en omgekeerd. De outdoorproducten zijn onmiskenbaar technisch, maar meer en meer ook gevarieerd en geraffineerd, die niet langer moeten onderdoen voor de evenknieën in het binnensalon. 

Ga op ontdekking in onze nieuwe collectie stoffen met HIGH PERFORMANCE 

 Confectie GOBI | Zetel YORK Stof CAGLIARI

Kwaliteit en innovatie staan centraal in onze nieuwe collectie met een selectie stoffen op brede rol of aangepast voor de bekleding van stoelen met een afwerking die garant staat voor het uitzicht van een natuurlijk product, zowel visueel als op het vlak van zachtheid en aangenaam aanvoelen.

Wat de stijl betreft is er voor elk wat wils

Effen kleuren zijn dit jaar in de mode met stoffen en texturen die zo natuurlijk mogelijk aanvoelen, zowel voor stoelen als voor gordijnen. Onze collectie stelt een chromatische palet voor van natuurlijke tinten ter ere van de zachte zomer.

Confectie TOUNDRA

ZeteSOHO stof AJACCIO - BONIFACIO

Kleuren in en outdoor !

Anderen geven waarschijnlijk de voorkeur aan de bedrukte motieven en vitale kleuren van de collectie FLOREANA en NAVAJO, een kleurrijk universum dat doet dromen van reizen en cultuur en dat levensvreugde en energie uitstraalt.

Kussens Cancun, Aruba, Curacao

Ambiance Navajo

Ontdek HIER alle onze decoratieve woonsferen !