VANO Home Interiors toont zijn Belgische label als uitgever van meubel en decoratiestoffen.

Uitgever van decoratiestoffen sind 4 generaties

De Belgische familie Van Oost staat nu al 60 jaar aan het roer van dit avontuur, en vandaag is het met Nicolas Van Oost de 4e generatie die het avontuur verderzet. De waarden van het Huis wil hij zondermeer bewaren, maar daarnaast wil hij nu ook een nieuwe dynamiek inblazen door een nieuw accent te leggen op « proximiteit » en « innovatie ». VANO steunt op een jarenlange ervaring doorheen de opeenvolgende generaties. Daardoor is deze onderneming steeds blijven evolueren in de textielsektor om uiteindelijk, vanaf de jaren negentig, zijn eigen, integraal in België uitgetdacht, collectie aan te bieden..

VANO Home Interiors, met zetel in Waver, herdefinieert elk jaar zijn aanbod en houdt hierbij rekening met de veranderingen van een constant moverende omgeving. Passie, creativiteit en kwaliteit staan centraal in de geschiedenis van dit familiebedrijf dat zijn collecties blijft vernieuwen met nieuwe materialen, nieuwe motieven en nieuwe inspiraties die het vrijelijk kiest. Dit is « Teamwork », met vertrouwde leveranciers en fabrikanten om producten te selecteren en collecties te ontwerpen die modern en eigentijds zijn. .

Knowhow ten dienste van de creativiteit

Het Huis VANO stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn producten en diensten. Het heeft gekwalificeerd personeel in dienst dat over een diepgaande kennis van de textielindustrie beschikt. Elke dag volgt Florine zeer zorgvuldig de orders en de voorraden op om u een kwaliteitsvolle service te bieden. Met de hulp van Bénédicte, die met hoge expertise de boekhouding van het Huis waarneemt, anticiperen zij voorzichtig uw behoeften in stoffen teneinde een ​​snelle levertijd te kunnen garanderen. Zij zijn voor u beschikbaar voor alle adviezen of informatie waar u nood aan zou hebben. In haar atelier ontwikkelt en beheert een gepassionneerde Sabine de nieuwe collecties. In deze omgeving vind je een brede waaier van kleuren en stoffen tot zelfs kapstokken : kortom een bron voor de inspiratie van onze klanten. Om zo snel mogelijk te kunnen leveren, hebben wij doorlopend vele gevraagde stoffen in voorraad. Dit teamwerk nemen Gregory, Benjamin en Didier voor hun rekening. Deze drie heren hebben perfecte kennis van het magazijn en zorgen elke dag voor de kwaliteit van de VANO-producten.

 

Durven, innoveren, inspireren

Zij analyseert trends, creëert decoratieve sferen, ontwikkelt kleuren-gammas: dit is Pauline, onze styliste van het huis. Met verbeelding zorgt zij voor de perfekte associatie tussen elk nieuw product of elke nieuwe collectie met een eigen en uniek universum. Een associatie met een naam, de weerspiegeling van een stijl en een eigen persoonlijkheid, waardoor Maison VANO er succesvol in slaagt om “een stof zich met poëzie te laten uitdrukken”. Hier komt het label "Inspired in Belgium" volledig tot zijn recht. Een collectie ontdekken is de bron van dromen en inspiratie. "Refuge", "Evasion", ... : door hen met passie in België uit te denken, wil VANO Home Interiors al haar klanten een vlaag van genot en inspiratie inblazen. Dit zijn emoties die het Huis met de inbreng van uw eigen creaties via onze sociale netwerken kan doorgeven. Een manier om uit te dagen, om te inspireren en om te communiceren met decoratiefans of met mensen zich willen wagen aan nieuwe decoratieve ideeën.

 

Klaar om u te adviseren

VANO werkt met een team van vertegenwoordigers in de Benelux, in Frankrijk en in het buitenland. Deze merkambassadeurs staan tot uw beschikking om u deskundig bij te staan in de selectie van onze producten. Ons team wil u een kwaliteitsvol gamma en service aanbieden; in ons team staan uw vragen bovenaan; ons team is erop gefocusd om optimaal in te spelen op uw behoeften; ons team is is reaktief en beschikbaar; ons team houdt eraan voor u een daadwerkelijke ondersteuning te zijn bij de keuze van uw assortiment VANO-stoffen.