Op 24 en 27 januari 2020 opende VANO de deuren van de volledig gerenoveerde showroom. Een renovatie gericht op het herstel van deze plek naar het karakter dat het verdient en te bezielen met moderniteit en nabijheid.   

Het is inderdaad binnen het Huis dat de showroom is gevestigd. Het doel is om een aangename werkruimte voor het versieren van professionals door het aanbieden van de mogelijkheid om te reizen door decoraties en ambiances met stoffen en kleine meubels uit de collectie. Een kans om oude collecties stoffen te herontdekken en de nieuwkomers te bewonderen.

Sofas, kussens en stoffen voor alle decoratiestijlen

De VANO showroom wil een plek zijn om de stoffen te tonen voor alle stijlen van decoraties. Van kleurrijke werelden voor de meest gedurfde tot meer sobere en natuurlijke sferen voor anderen, je ontdekt banken, stoffen en kussens geënsceneerd in warme decoratieve sferen. Ontdek al onze decoratiestoffen en meubelcollecties, van de oudste referenties tot de laatste nieuwkomers.

Nabijheid van de voorraden

Ben je verleid door een materiaal? Wilt u een bepaalde stof zien of aanraken? Zou uw klant willen een weergave van een kleur of patroon op een bank of gordijnen? Het is de kracht van het huis om direct toegang te hebben tot zijn voorraad om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. U staat aan de voorzijde van onze magazijnen en onze adviseurs staan tot uw beschikking voor elk verzoek om informatie. Raak de materialen aan en waardeer ze, overweeg de kleuren en verkrijg een levensgrote weergave op een bank of in gordijnen

Openingsuren en toegang

Met of zonder afspraak is onze showroom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur toegankelijk voor alle decorerende professionals. Uw klanten worden uitgenodigd om u te vergezellen om te profiteren van uw advies.

Toegang : Tienne de le Petite Bilande, 1300 Wavre