Zachte en heldere tinten die een warme sfeer uitademen.

Symbolen van puurheid, wittinten zijn het populairst in interieurdecoratie. Onze RIAD-stof is niet alleen helder en past zonder problemen bij alle andere kleuren, maar is ook ideaal om een rustgevende en warme sfeer te creëren. Deze dikke bouclette met natuurlijk aspect is geweven met een polyolefinedraad die de stof high performance eigenschappen verleent. Zijn elegantie wordt des te meer gesublimeerd in combinatie met TANGER- en ORIENT kussens voor een subtiel vleugje originaliteit

PHOENIX is ongetwijfeld de trendy fauteuil van dit jaar. Een perfecte mix van elegantie en comfort die zowel in een klassiek als in een eigentijds interieur past Perfectioneer het decor met ASTRID, een effen stof die met een brede breedte, alle elegantie, soepel et zachtheid aan uw omgeving zal geven.

Ga naar een cocooning-atmosfeer doordrenkt met zachtheid en sereniteit.

Combinatie van geruststellende en delicate kleuren in dit decor waar de PHOENIX draaifauteuil een prominente plaats inneemt. NAGOR, een jacquard, semi-effen, zowel natuurlijk als verfijnd, geeft deze fauteuil al zijn pracht. Een combinatie van grijstinten, kleurbondgenoot van de cocooning-stijl.

De zachtheid van de stoffen, de soberheid van de kleuren of het gevoel voor detail, kenmerken de cocooning-stijl. De kussens ORIENT en MEHARI geven dit decor originaliteit en zachtheid. PERGOLA, een breed linnengoed met een natuurlijke en nonchalante uitstraling, maakt dit decor compleet.

Voor professionals bieden wij een etalge set. Aarzel niet om info’s te vragen!

Compositie kit 1: Zetel PHOENIX stof RIAD 903 - Kussens TANGER 901 en ORIENT 402 - Confectie 1 baan ASTRID 146

Compositie kit 2: Draaiende zetel PHOENIX stof NAGOR 4203 - Kussens MEHARI en ORIENT 402 - Confectie 1 baan PERGOLA