Stoffen

Onze hoogwaardige meubel-en decoratiestoffen

De collectie meubel-en decoratiestoffen VANO biedt een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen voor stoffering van zetels, confectie van gordijnen en stores, of accessoires. Laat u verleiden door buitengewone jacquards en prints, door uniek borduurwerk. Bewonder hoe elegant en nonchalant onze luxueuze chenille en velours stoffen vallen. Laat uw interieur schitteren en speel met de transparantie van onze selectie voiles. U vind zeker ook meer technische stoffen voor al uw renovatieprojecten.

Ontdek het CATALOGUS

Filters

Er zijn 1447 producten

Showing 1417 - 1440 of 1447 items

Onze andere producten

Onze sierkussens

Geef uw interieur karakter met ons gamma eigentijdse, prachtige sierkussens, eyecatchers die uw interieur op een persoonlijke, stijlvolle manier verfraaien.

Ontdek het gamma

Onze sofas en zetels

Ontdek onze collectie rechte en moduleerbare sofas en zetels, naadloos passend bij de laatste hedendaagse woonstijlen. Alle modellen kunnen naar eigen smaak bekleed worden met ons gamma luxestoffen.

Sofas en zetels

VANO Home Interiors biedt u een ruime keuze stofferings- en gordijnstoffen

VANO Home Interiors beschikt over een ruim gamma bekledingsstoffen speciaal ontworpen voor al uw projecten, zowel particulier als professioneel, en geschikt voor alle woonstijlen. Stijl en elegantie voor een collectie uitzonderlijke stoffen: de mooiste kwaliteit linnen, voiles en toiles de Jouy, zachte en fluffy velours, en buitengewone jacquards. Klassieke tekeningen wedijveren met geometrische motieven, natuurtinten met meer gewaagde kleuren.

Stoffen voor gordijnen en stores

Het grotendeel van onze stoffen is bestemd voor gordijnen. U vindt een ruime keuze aan voiles, linnen en andere stoffen op grote breedte, perfect voor confectie van gordijnen en stores. Gebruik onze on-line configurator om een beeld te krijgen van de aankleding van uw ramen.

Stoffen voor stoffering van zetels

Onze collectie telt een groot aantal stoffen met grote slijtweerstanddie beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder de Martindale-test (slijtweerstand). Deze stoffen zijn speciaal ontworpen voor stoffering of herstel van zetels, sofas en fauteuils.

Stoffen voor confectie van accessoires

Onze collectie omvat een breed gamma stoffen vol kleuren en motieven om de harmonie binnen uw interieur op te fleuren en te vervolmaken. Kussens, hoezen voor divans of banken, laat uw creativiteit de vrije loop!

Een collectie HighPerformancestoffen

Wij beschikken ook over een programma ‘High Performance’: stoffen speciaal ontworpen met een hoge weerstand tegen UV en vocht. Deze stoffen beantwoorden volledig aan de specifieke voorwaarden vereist voor binnen- (veranda) en buitengebruik (voor een tuinsalon).

Ons gamma ecologische stoffen

Bij VANO Home Interiors houden we van zachte materialen, kleuren en subtiele combinaties. Maar als uitgever willen we onze klanten ook sensibiliseren voor een meer ethisch gedrag. Daarom staan wij voor een aanpak van duurzame ontwikkeling zowel wat betreft onze interne werking als op het niveau van de aangeboden produkten.

Accept

Onze winkel maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We nemen aan dat je akkoord ben als je je navigatie voort te zetten.
Meer informatie?